dimecres, 15 d’octubre del 2014

Senderisme




DESCOBREIX TOTES LES RUTES A PEU QUE ET PROPOSEM!

  ASCENSIÓ A LA CÒPIA DE PALOMES   (837 METRES)


Ruta circular que ascendeix a la Còpia de Palomes (837 metres), el cim més alt de la Serra de Rubió. La ruta s'inicia al Refugi Mas del Tronc, a la part del darrere. Haurem d'agafar un tros de GR-7 [...]











CAMINADA PER LA VALL DE LA COMA


Ruta circular per una de les valls més naturals de la serra de Rubió: la vall de la Coma. La ruta s'inicia i acaba al refugi Mas del Tronc, i passa per paratges naturals incomparables.

   

 

 

 

 

 

ASCENSIÓ A LES TRES ALZINES (831 METRES)

 

Ruta circular que duu a l'emblemàtic cim de Les Tres Alzines, el segon cim més alt de la Serra de Rubió. La ruta, de 10 km, s'inicia al Refugi Mas del Tronc, ascendeix al Turó de Maçana (703m), on hi ha l'ermita de Sant Martí i després continua per  [...]



 

 

 

 

 

ASCENSIÓ AL PUIG DE SANT MIQUEL (733 METRES), PASSANT PEL MORROCURT (751 METRES)


Agradable ruta familiar al Puig de Sant Miquel (733m), l'únic ''cent cim'' de la Serra de Rubió. La ruta passa pel parc eòlic i pel Morrocurt (751m), el 4t cim més alt de la serra.


                                   

 





BALMA D'EN MARIMON I CASULLERES (Cal Perdiu)



Nova ruta circular que duu, a través de pistes i senders, a una de les grans balmes on s'hi amagaven els bandits Marimon i Casulleres, assassins buscats durant dècades per robar i matar els habitants d'aquestes terres. La ruta travessa la salvatge i misteriosa Vall de Cal Perdiu. I a part d'això, la ruta travessa el Parc Eòlic de la Serra. La ruta comença i acaba al Refugi Mas del Tronc, on es pot menjar i dormir. És massa bonic per perdre's-ho! 

 

 

''LA RUTA DELS SENGLARS'' LES VALLS BOSCOSES DE CAL PERDIU





   


Ruta cultural de senderisme que s'inicia al Refugi Mas del Tronc. Va seguint el Parc Eòlic fins a endinsar-se a l'est de la Serra de Rubió, una zona força boscosa on mai on aquesta pàgina mai hi ha fet cap ruta. La ruta passa pel Bosc Boixer, un bosc molt conegut tradicionalment pels seus arbres. De fet, es l'únic bosc de la Serra que hi podem trobar-hi en abundància el pi roig. La ruta finalitza a l'ermita de Santa Cecília de Grevalosa, un mirador exel·lent d'aquesta zona de la serra. No t'ho perdis!!!




RUTA DE LES ERMITES: DEL GRAUET A MAÇANA

Ruta familiar que comença a l'ermita de la Mare de Déu del Grauet, seguint una pista que passa pel costat del riu i a mica en mica es va enfilant a la serra, fins a arribar a l'església de Sant Martí de Maçana, situada al bell mig de la serra.







Ruta circular BTT de dificultat moderada que s'inicia al quilòmetre 9 de la carretera de les Maioles (BV-1031). La ruta passa per pistes i va seguint les valls de la Serra de Rubió, fins al tram final, que s'enfila cap al Parc Eòlic. T'ho perdràs?













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada